OOKII

Over ons

Hollandse nuchterheid en Japanse finesse in een gezonde mix. Madieke verloor niet enkel haar hart aan Japan toen ze er een tijdje woonde, ook haar twee kinderen spendeerde het grootste deel van hun eerste levensjaren in het land van de rijzende zon.

Terug in België zocht ze een manier om de band met Japan levendig te houden. Toen kruiste Asako haar pad. Deze Japanse muzikante kwam via haar Noorwegen en Amsterdam in Brussel. De twee dames leerden elkaar kennen, een vriendschap ontstond en de plannen om hun Japanse lievelingsdrankje naar België te halen kregen vorm. Hét gezonde drankje waar zowel zijzelf als de kids verslingerd waren geraakt en dat hen herinnerde aan de vertrouwde dagelijkse gewoontes in Japan.

In Japan mag het drankje dan wel op elke straathoek, in elke supermarkt en in tal van formaten verkrijgbaar zijn, in België is het een nog ongekend fenomeen. Tijd om daar verandering in te brengen.

Madieke & Asako wilden voor een 100% organisch product gaan en namen mister Okumura onder de arm. Een gepassioneerde landbouwer die met veel zorg en liefde de gerst oogst en op een traditionele manier roostert. Dé beste garantie op kwaliteit en een authentieke ervaring.