TERUGBETALINGS- EN RETOURBELEID

Bij OOKII willen we dat je 100% tevreden bent over je aankoop. Mocht je om de een of andere reden een aankoop willen terugsturen, dan aanvaarden we retours in niet-geconsumeerde nieuwstaat voor terugbetaling of omruiling. Onze klanten hebben na de datum van aankoop 30 dagen de tijd om het product te retourneren voor terugbetaling of omruiling. Alle producten moeten teruggestuurd worden met de originele, onbeschadigde, niet-gemarkeerde OOKII-fles in een afzonderlijke doos waarop het bestelnummer staat aangegeven (#****).Houd er rekening mee dat OOKII geen gratis retours aanbiedt. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Het duurt gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen vooraleer een retourzending ons magazijn in Antwerpen bereikt. Afhankelijk van de werklast in het magazijn duurt het tot 48 uur voor onze medewerkers de retourzending verwerken.

 

OMRUILING & TERUGBETALING:

Bestellingen kunnen tot 30 dagen na de aankoopdatum worden omgeruild of terugbetaald.

 

VOOR EEN OMRUILING:Vermeld het referentienummer van de gewenste producten. De gewenste producten moeten beschikbaar zijn in de webshop. Ze worden maximaal 30 dagen lang voorbehouden voor de klant en verzonden zodra we de retourzending ontvangen. De prijs van de gewenste producten moet overeenstemmen met het bedrag van de oorspronkelijke bestelling. Als de prijs van de gewenste producten lager is dan die van de oorspronkelijke bestelling, wordt het prijsverschil terugbetaald. Als de prijs van de gewenste producten hoger is dan die van de oorspronkelijke bestelling, wordt het prijsverschil aangerekend aan de hand van een per mail verstuurde digitale factuur.

 

VOOR EEN TERUGBETALING:Terugbetalingen gebeuren via de oorspronkelijke betaalwijze zodra ons magazijn je retourzending heeft ontvangen. Het kan tot 5 werkdagen duren vooraleer het bedrag terugbetaald is.

 

 

WIL JE JE BESTELLING TERUGSTUREN

GA DAN ALS VOLGT TE WERK:Stuur een e-mail naar europe@oogenki.com met je bestelnummer en het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je ontvangt vervolgens instructies per e-mail. Volg de stappen om je zending te versturen naar ons retouradres: Ankerrui 9, 2000 Antwerpen, België. Je ontvangt een e-mail zodra de omruiling of terugbetaling verwerkt is.

 

CONTACT:europe@oogenki.com or info@ookii.eu.